Hoe DcmBurner uitproberen

STAP 1 - DcmBurner-software downloaden

1. Open de webpagina https://www.dcmburner.com/trial

2. Voer uw e-mailadres en andere vereiste informatie in.

3. Klik op de knop "Gratis downloaden".

4. Wacht even, en de browser begint automatisch de software te downloaden.

DcmBurner downloaden

STAP 2 - Installatie

1. Nadat de download is voltooid, dubbelklik op het gedownloade bestand met de naam "dcmburnersetup_trail.exe".

2. Volg de instructies op het scherm om door te gaan met de installatie.

Basisinstelling

Basisinstelling

Basisinstelling

STAP 3 - Licentie verkrijgen

1. Open DcmBurner.

DcmBurner openen

2. De eerste keer dat u DcmBurner opent, verschijnt automatisch een activeringsvenster. Selecteer "Start proef".

3. Klik op de knop "Proeflicentie voor nieuwe pc" om doorverwezen te worden naar de pagina voor het verkrijgen van de activeringscode.

Activeringsvenster

4. Voer uw e-mailadres en andere vereiste informatie in, en klik vervolgens op de knop "Licentiesleutel ophalen".

Proef verkrijgen

5. Controleer uw e-mail om de activeringscode te ontvangen.

Licentie ontvangen

6. Kopieer de ontvangen activeringscode naar de software.

7. Klik op de activeringsknop om de software te activeren.

Licentie ontvangen