Hoe DICOM-afbeeldingen op een USB-stick te branden

STAP 1 - AETitle en Poort instellen

Kies het Configuratiescherm, selecteer de Instellingenmodule, kies Algemene Optie en voer AETitle en Poort in, klik vervolgens op de Opslaan-knop.

De standaard AETitle is "Burner" en de standaard Poort is 104.

Basisinstellingen

Basisinstellingen

STAP 2 - Bronconfiguratie

1. Voeg PACS-bron toe

Neem dcm4chee-arc als voorbeeld. Kies het Configuratiescherm van de DcmBurner-software, kies Bron.

Basisinstellingen

Klik op Bron Toevoegen. Voer het IP-adres, AETitle en poortnummer in van de computer waar dcm4chee-arc zich bevindt. Na toevoegen kunt u op de Ping-knop klikken om te testen of de communicatie normaal is, klik vervolgens op OK om op te slaan.

Bron Toevoegen

2. Voeg het IP-adres, AETitle en de Poort van Dcm Burner toe aan Pacs of Modality

Neem dcm4chee-arc als voorbeeld.

Open het webconfiguratiescherm van dcm4chee-arc, selecteer Configuratie in het linkermenu en kies vervolgens AE-lijstoptie.

Klik op Nieuwe AE instellen om instellingen te maken. Voer het IP-adres in van de computer waar Dcm Burner zich bevindt.

Pas deze instellingen aan op basis van de werkelijke waarden die zijn ingesteld in Dcm Burner. Na toevoegen slaat u de instellingen op.

Configureer Pacs

Configureer Pacs

Configureer Pacs

Als u een ander PACS-systeem gebruikt, pas dan de AETitle aan of stel de CStore SCP-informatie in om overeen te komen met Dcm Burner.

STAP 3 - Query en Export

1. Ga terug naar de hoofdinterface van Dcm Burner. In het Bron-keuzemenu selecteert u de zojuist toegevoegde DCM4CHEE.

De Studiedatum is de datum van vandaag. Om te zoeken naar andere data, selecteert u in de keuzelijst of kiest u "Elke Dag" om alle data te zoeken. Na het instellen van de zoekcriteria klikt u op de Zoeken-knop.

Studie Zoeken

2. Selecteer de Studierij die u wilt Exporteren en klik vervolgens op de Exporteren naar USB-knop.

Een bevestigingsscherm verschijnt. Selecteer een USB-stick en na bevestiging begint de taak te verwerken. De taakstatus wordt "IN BEWERKING". Zodra de taak is verwerkt, detecteert EPSON automatisch de nieuwe taak en begint met branden.

Exporteren naar USB/CD/DVD

Export Voltooid